Webshop

Jij wil een webshop zonder maanden te worstelen met de technische kant!

Ik maak jouw webshop!

Een goed werkende webshop is erg belangrijk, alles moet kloppen. Van een goed en betrouwbaar design tot een betaalkoppeling met Bancontact, Paypal etc. Natuurlijk is het belangrijk dat je webshop gebruiksvriendelijk is en er professioneel uitziet. Maar hij  moet ook aanzetten tot actie: het kopen van jouw product of dienst.

Wil jij wél die online shop, maar níét het technische gedoe? Ik regel alles voor jou en red je uit de wirwar van al die technische internetdingen. Je krijgt een webshop die precies past bij jouw business. Een shop die uitstraling heeft, logisch in elkaar zit en klanten aantrekt. En dat zonder dat je er zelf maanden mee hebt zitten worstelen. Zo heb jij meer tijd over voor de dingen waar jíj goed in bent.

WooCommerce

Je webshop wordt gemaakt in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Wereldwijd is WooCommerce het meest gebruikte webshop softwaresysteem. Het staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid.
Elke webshop die ik maak is flexibel in te delen. En dus volledig aan te passen aan jouw huisstijl.

Heb je nog geen eigen WordPress website?

Dat is geen enkel probleem. Dan maak ik er gewoon toch eentje voor jou! En met 10% korting nog wel! Kijk hier voor de mogelijkheden.

Start a webshop, because it's always shop o'clock somewhere

Prijs Webshop

Geldig als je al een WordPress website hebt.
Nog geen WordPress website? Klik hier!

Goed om te weten

WEBSHOP

599
vanaf
 • Kick-off Call
 • Responsive ontwerp
 • Ontwerp in jouw huisstijl
 • Betalingen via Bancontact, Paypal,etc (via Mollie)
 • Onbeperkt aantal producten
 • 10 Producten gratis ingevuld als voorbeeld (twv €80)
 • Geschikt voor downloadbare producten (bv. Ebook, muziek,etc.)
 • Voorraadbeheer
 • Automatische mails versturen
 • Automatisch facturen versturen
 • 1 Aanpasronde
 • 1 Uur webshop uitleg (twv €70)
WooCommerce
 • 21% BTW
 • WordPress website (als je die nog niet zou hebben) – kijk hier voor de mogelijkheden (Webshop+Website = korting van 10% op de websiteprijzen)
 • Logo, teksten en afbeeldingen

Nadat jij hebt bevestigd dat ik jouw webshop mag maken factureer ik 50%, de overige 50% wordt gefactureerd bij de oplevering van jouw webshop.

Uiteraard kan ik ook een vrijblijvende offerte op maat maken voor jou. Contacteer mij gerust!

Hoe werk ik?

Voordat ik met je webshop begin, hebben we eerst een kick-off call. Ik wil natuurlijk graag weten wie jij bent en jouw business goed begrijpen. Wat jij dan nog moet doen is alle producten (max.10), afbeeldingen, logo’s etc. aanleveren. Daarna ga ik voor jou aan de slag.

Ik maak het eerste ontwerp, zodat we dat kunnen bespreken, om te weten of de look and feel naar wens is. Daarna ga ik verder met het bouwen van je webshop. Je krijgt nog één aanpasronde, zodat we de puntjes op de “i” kunnen zetten.

Er worden al maximaal 10 producten helemaal ingevuld. Zo heb jij een voorbeeld om alle andere producten daarna zelf goed te kunnen aanvullen.

Zodra je webshop is opgeleverd, heb je er zelf controle over en is de webshop dus ook helemaal van jou!

Liever zelf geen producten toevoegen?

Bij het maken van je webshop heb ik al 10 producten voor je ingevuld. Die producten kan je dan als leidraad gebruiken om je andere producten te gaan toevoegen. Vind je dat allemaal nog te veel gedoe? Dan vul ik graag ook je andere producten voor je in aan €8 (excl. BTW) per product.

Nog wat dingen aanpassen?

Ben je best tevreden met je webshop, maar wil je toch nog aanpassingen laten doen, zoals bijvoorbeeld een pagina toevoegen, je menu aanpassen of teksten vervangen. Ook dan kun je mijn hulp inschakelen. Klik hier voor de mogelijkheden!

Foto van Tine die online technische support biedt aan ondernemers

Let's do this!

Laten we samen jouw webshop online gooien en die leuke producten verkopen!