1-op-1 coachingstraject voor Virtual Assistants

"Klaar voor bubbels!"

Ik begeleid jou in slechts 12 weken naar een bruisende Virtual Assistant business

Ook jij kan succesvol zijn als Virtual Assistant

Je bent Virtual Assistant (of wil dit graag worden), bent superenthousiast en hebt grootse plannen om jouw business succesvol te maken.

Maar soms ben je onzeker omdat je toch niet zo gemakkelijk aan klanten komt als je gedacht had. En je voelt je helemaal overrompeld door alles wat er bij het ondernemen komt kijken.

Je weet niet goed welke stappen je moet zetten, waardoor je stil blijft staan. Het ontbreekt je simpelweg aan een concreet plan.

Mijn 1 op 1 coaching traject is voor jou als jij...

web_tine_djulibravenboer_00002

Hoe zou het voor jou zijn als jij:

Jij bent klaar om een succesvolle Virtual Assistant te worden

Het beste resultaat behaal je als je 1 op 1 wordt geholpen door iemand die uit persoonlijke ervaring weet waar jij allemaal mee worstelt.

Been there, done that 😉

Ik zorg ervoor dat je in actie schiet waardoor je stappen gaat zetten als ondernemer. Ik help je verder als je vastloopt, en geef je die schop onde rje k*nt wanneer je die nodig hebt.

Wat zit er allemaal in dit 1-op-1 coachingstraject?

Persoonlijke begeleiding op maat

Kick-off call van 1 uur

3 Individuele coachcalls van 1 uur

1 "Technische hulp" call van 30 minuten

Onbeperkte ondersteuning via e-mail

Praktische informatie

Wat zal het resultaat van het traject zijn?

Wat is jouw investering voor het 12-weekse 1:1 coaching traject?

1:1 Coaching voor Virtual Assistants

Traject van 12 weken
995
495
  • Ex btw
  • Tijdelijk maar liefst €500 korting!
  • Betalen in 3 termijnen is mogelijk

Welke onderwerpen kunnen er tijdens onze calls zoal aan bod komen?

Veelgestelde vragen

Dat je klaar bent om 12 weken lang de handen uit de mouwen te steken. Ik ben er om jou de nodige tips &tricks te geven, maar je moet het natuurlijk wel zelf doen!

Simpel, altijd! Omdat ik jou persoonlijk begeleid, kan je op eender welk moment starten. Zodra jij ervoor kiest om samen met mij aan je VA-business te gaan werken plannen we onze kick-off call in en dan zijn we vertrokken!

Als jij een (startende) VA bent, maar ook als jij een (startende) online ondernemer (denk aan webdesigner, social media manager, SEO-specialist, …) die wil gaan knallen dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als je toch nog niet zeker bent, dan plannen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik al je twijfels wegneem 😉

Onze calls plannen we steeds in in onderling overleg. Moest één van ons twee vakantie nemen, dan zetten we het traject uiteraard even op pauze!

Uiteraard! Je ontvangt van mij een factuur, waarna jij de investering kan aftrekken van de belastingen. Minder belastbaar inkomen, dus: hoera!

Ja, dat kan (max 3 termijnen). Helaas lukt dat nog wel niet automatisch. Stuur me gerust een mailtje (tine.bosmans@virtibo.be) en dan fiksen we dat gewoon.