Virtibo_logo met slogan FC
Website op maat

Ik maak jouw website op maat

Je krijgt een WordPress website die precies past bij jouw zaak. Een site die uitstraling heeft, logisch in elkaar zit en klanten aantrekt.

3
Jouw online klantenmagneet

Spring er bovenuit

Wil jij graag meer leads, klanten of omzet?

Dan is het belangrijk om een website te hebben die er bovenuit springt.

Jouw website zal niet alleen perfect aansluiten bij jouw huisstijl, hij zal ook uniek, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn.

Kies een pakket dat bij jou past

Onepager of uitgebreide website?

Ik bied jou 2 opties aan.

Het Basic-pakket: Een one page website bestaat uit één pagina. Steeds vaker kom je dit soort type websites tegen. One pagers zien er fantastisch uit en kunnen in een kort tijdsbestek gebouwd worden. Perfect voor als je (nog) niet te veel wil uitgeven aan je website!

Met het Pro-pakket  kan je tot maar liefst 6 pagina’s laten maken. Zo heb jij plaats genoeg voor al die waardevolle content! Als startende ondernemer is dit pakket perfect voor jou!

Ik bezorg jou na ons kennismakingsgesprek heel graag een offerte op maat!

BASIC

Jouw content in een "One Pager"
699 vanaf
  • One page WordPress website
  • Ontwerp in jouw huisstijl
  • Responsive design (mobiel)
  • Prijs ex btw

PRO

Perfect voor de startende ondernemer
1699 vanaf
  • WordPress website met max 6 pagina's
  • Ontwerp in jouw huisstijl
  • Responsive design (mobiel)
  • Prijs ex btw
FAQ

Veelgestelde vragen

Nee, bij het laten maken van jouw website op maat zijn de hosting en je domeinnaam niet inbegrepen. Ik begeleid je wel graag bij het regelen hiervan!

Je levert mij je logo, afbeeldingen en je teksten aan (hiervoor spreken we samen een deadline af), waarna ik aan de slag ga met het eerste ontwerp van je website.

Voordat ik met je website begin, hebben we eerst een kick-off call. Ik wil natuurlijk graag weten wie jij bent en jouw business goed begrijpen. Wat jij dan alleen nog maar moet doen is alle teksten, afbeeldingen, logo’s etc. aanleveren. Daarna ga ik voor jou aan de slag.

Ik maak het eerste ontwerp, zodat we dat kunnen bespreken, om af te toetsen of de look and feel naar wens is. Daarna ga ik verder met het bouwen van je WordPress website. Je krijgt één aanpasronde, zodat we de puntjes op de “i” kunnen zetten.

Zodra je website is opgeleverd, heb je er zelf controle over en is de website dus ook helemaal van jou!

Hoera! Je hebt nu een geweldige website. Maar je wil natuurlijk wel dat jouw website up to date blijft. Dit doe je onder andere door regelmatig je thema en je plugins bij te werken. Hierdoor verhoog je ook de veiligheid van je website. Als je hier liever niet zelf aan wil denken, dan kan ik jou hierin ondersteunen via mijn onderhoudspakket. Hiervoor bezorg ik je na onze kennismaking een offerte op maat van. Lekker makkelijk, toch? 

Ben je best tevreden met je WordPress website, maar vind je het lastig om zelf het beheer te doen of wil je toch nog aanpassingen laten doen, zoals bijvoorbeeld een pagina toevoegen, je menu aanpassen of teksten vervangen. Ook dan kun je mijn hulp inschakelen. Klik hier voor mijn uurtarief of mijn pakketprijzen.

Realisaties

Benieuwd naar mijn portfolio?

Bekijk hier een aantal van mijn realisaties.

Neem gerust contact op als je de mogelijkheden eens wil bespreken!