Virtibo_logo met slogan FC

Over mij

Not your average Virtual Assistant

Wie is Tine Bosmans?

Fun & cultuur

Ik ben Tine (spreek uit als Tiene), maar ik luister ook naar “Tinne”, “Martine”, “Bosmans” of “Bossie”. Geboren in ’80, sinds 2005 vrouw van Kristof. Samen wonen wij in een bosrijke omgeving in Eindhout waar we er, gewapend met onze wandelschoenen (“wandel-lust” 😉), graag regelmatig op uit trekken.

Ik heb een chronische “wanderlust”.  Ik hou van (verre) reizen, andere culturen, spicy food en van veelzijdige natuurpracht. Ik vind op reis gaan, en kunnen gaan, erg belangrijk. Het is zo plezierig om andere plekken en culturen te ontdekken. Je ontmoet heel wat mensen. Die ervaringen verrijken je leven toch? 

Hoe ik een virtuele bruistablet werd

"Mijn werk voelt niet langer als werk"

Ik heb jarenlang ervaring in verschillende administratieve managementfuncties. Zo van die functies waar administratie, efficiëntie, klantvriendelijkheid en coaching van medewerkers centraal staan, weet je wel?

Je kan daarom wel zeggen dat ik houd van administratie. En dat is ook zo! Maar waar ik het ook warm van krijg, zijn al die verschillende online tools & systemen. 

In september 2021 stapte ik uit mijn gouden kooi in loondienst en begon ik aan mijn Virtibo-avontuur.

Sindsdien verlos ik gepassioneerde onderneemsters van hun hoofdpijn door hen al die randtaken van het ondernemen uit handen te nemen.

Ik doe dus enkel nog wat ik graag doe, werk enkel nog met wie ik een leuke klik heb en kan kiezen waar ik werk. Mijn werk voelt niet langer als werk. En dat is iets wat we allemaal willen, toch?

 

Fun facts over mij

Waarom ik VA werd en jij dat ook kan!

Denk jij erover na om zelf een zaak als Virtueel Assistent op te starten?

Lees dan zeker even mijn redenen die aantonen dat dat ook voor jou een strak plan is!

Hulp nodig bij het opstarten? Check dan zeker mijn aanbod voor startende VA’s.

8 Redenen waarom VA worden een strak plan is!

En geloof mij, er zijn er nog veel meer!

Dit is één van de grootste pluspunten aan VA zijn voor mij. 

Je verspilt geen tijd aan woon-werkverkeer. Opstaan, douchen, je jogging aantrekken, ontbijten en hopla je kan aan de slag!

Je kan gewoon werken van aan je keukentafel (of van op je bed, maar daar ben ik zelf niet zo'n fan van ;-))

Je zou mij een creatieve generalist kunnen noemen. Ik hou ervan om heel veel verschillende dingen te kunnen doen.

De ene dag ben ik voor een klant bezig met administratie, de andere dag kan dat weer een nieuwe website maken zijn. Of misschien combineer ik de twee wel op dezelfde dag. Net waar ik zin in heb, dus...

Hou jij meer van enkel de routinetaken uit te voeren? Dat kan! Jij bepaalt als CEO van je VA-zaak natuurlijk helemaal zelf welke taken je precies aanbiedt aan je klanten.

Nog een geweldig dikke plus, als je het mij vraagt.

Als VA ben je zelf vrij om je werktijden te bepalen.

Werk je op woensdag liever niet? Geen probleem.

Je kunt werken wanneer je het meest productief bent, wat voor sommige mensen 's ochtends vroeg kan zijn en voor anderen 's avonds laat. Je kunt ook pauzes nemen wanneer dat nodig is, waardoor je je energie beter kunt verdelen over de dag.

Alles kan eigenlijk, zolang je maar goede afspraken met je klanten maakt...

Werken als virtueel assistent betekent dat je niet aan een fysieke locatie gebonden bent. Dit biedt je de mogelijkheid om te reizen en te werken vanuit verschillende plaatsen over de hele wereld, zolang je een betrouwbare internetverbinding hebt. Je kunt bijvoorbeeld werken vanuit een gezellig café, een co-workingruimte, een strandhuisje of gewoon vanuit het comfort van je eigen huis.

De work-life balans is natuurlijk niet meer weg te denken in deze tijd.

Door als VA te werken kan je je werk flexibel indelen om persoonlijke verplichtingen, je gezinsleven en je vrije tijd beter te beheren en op mekaar af te stemmen.

Als VA kan je bedrijven en ondernemers ondersteunen door hen te helpen bij hun dagelijkse taken en projecten. Door jouw bijdrage kunnen ze zich meer richten op kernactiviteiten en zakelijke groei.

Hierdoor ondervind je veel voldoening van je werk. En de dankbaarheid van klanten gaat echt nooit vervelen...

Als VA bepaal je zelf hoe veel en aan welk tarief je wil werken.

Het is sowieso mogelijk om er een comfortabel fulltime inkomen uit te halen. Zelf had ik dit al na 2 maanden (!) gerealiseerd.

Dit is nog een groot voordeel van werken als VA. 

Jij kan zelf kiezen met wie je werkt. Soms lijkt het op het eerste gezicht jouw ideale klant en blijkt het daarna toch niet zo te zijn, dan kan je de samenwerking alsnog stopzetten.

Het moet gewoonweg goed aanvoelen! Dat lijkt misschien heel simpel, maar dat is het helaas niet. 

Ik heb ondertussen een paar keer ervaren dat een klant toch niet mijn ideale klant bleek te zijn. Nu heb ik voor mezelf wat ik graag "de rode vlaggen" noem opgelijst, en daardoor weet ik veel sneller met wie ik wèl op een heel plezierige manier voor langere tijd kan samenwerken!  

Laten we eens kijken of we een match zijn!

Plan direct een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij!