Tine en haar hond Cella

VIRTIBO = Tine Bosmans!

Ik ben Tine (spreek uit als Tiene), maar ik luister ook naar “Tinne”, “Martine”, “Bosmans” of “Bossie”. Geboren in ’80, sinds 2005 vrouw van Kristof. Op de foto hiernaast zie je onze Spaanse geadopteerde hond, Cella, waar we helaas in oktober ’21 afscheid van moesten nemen (maar ik vond toch dat ze hier haar plaatsje nog verdiende 😉). Samen wonen wij in een bosrijke omgeving in Eindhout waar we er, gewapend met onze wandelschoenen (“wandel-lust” 😉), graag regelmatig op uit trekken.

Ik heb een chronische “wanderlust”.  Ik hou van (verre) reizen, andere culturen, spicy food en van veelzijdige natuurpracht. Ik vind op reis gaan, en kunnen gaan, erg belangrijk. Het is zo plezierig om andere plekken en culturen te ontdekken. Je ontmoet heel wat mensen. Die ervaringen verrijken je leven toch? 

Waarom ik doe wat ik doe

Ik heb jarenlang ervaring in verschillende administratieve managementfuncties. Zo van die functies waar administratie, efficiëntie, klantvriendelijkheid en coaching van medewerkers centraal staan, weet je wel?

Je kan daarom wel zeggen dat ik houd van administratie. En dat is ook zo! Maar waar ik het al die jaren ook warm van kreeg, waren de verschillende softwaresystemen en het uitzoeken van de mogelijkheden ervan. Ik krijg dus energie van al dat administratieve en technische gedoe. Say what? Ja, echt! En ik bleek er dan ook nog eens goed in te zijn. Hoera!

Als ik ondernemers uit mijn vriendenkring bezig hoorde over hun technische struggles, dacht ik steeds “Maar enfin, ik zou dat juist leuk vinden om te doen”.
Toen ik op een gegeven moment last kreeg van de ondernemerskriebel (die jij ook wel zal herkennen), was voor mij de keuze dan ook snel gemaakt! Ik wil ondernemers ondersteunen bij al die technische (maar ook administratieve) energievreters (allee, voor hen dan toch 🙃).

Het heeft me dus een hele tijd gekost om te ontdekken waar ik nu ècht blij van word. Maar hé, wijsheid komt met de jaren, toch?! 😉

Denk je nu “Ik heb echt die hulp nodig en ik denk dat dat wel zou klikken met die Tine?” Laat ons dan snel virtueel kennismaken!

Leuke weetjes over mij!

  • Ik ben een “het glas is altijd halfvol”-type 🍷
  • Altijd wel in voor een leuk feestje (of twee) 🥳
  • Ik hou van warmte en van de zon ☀️
  • Ik wil de wereld 🌏 zien 
  • Voor een portie sushi 🍣 mag je me altijd wakker maken
  • Ik heb totaal geen gevoel voor ritme 💃
  • E-reader + goed boek 📖 = instant happiness 
  • Ik ben een “snoozer” ⏰ (en zet dus mijn wekker altijd een half uurtje vroeger)

What's in a name?

Ik beschouw mij zelf als een Online Business Manager. Sommigen zouden het ook (Technisch) Virtueel Assistent durven noemen.
De term “Assistent” vind ik echter niet helemaal passen. Ik ben namelijk meer dan gewoon een assistent.
Behalve al het technische en administratieve gedoe regelen kan ik voor jou ook een waardevolle sparringpartner zijn. Door mijn eerlijke feedback kan ik jou waarschijnlijk wel een aantal nieuwe inzichten opleveren voor je business!

Woehoe, dubbele win!

Businesscoaching op maat

Maar naast al dat administratieve en technische werk, heb ik ook behoefte aan menselijk contact…

Ik volgde een tijdje geleden een opleiding als coach. Die skills breidde ik uit met opleidingen tot life-, business- en rouwcoach.

Een tijdje was ik ook effectief actief aan de slag als life- en rouwcoach, maar dat staat nu op een heel laag pitje.

Wel kriebelde het om mijn ervaringen als ondernemer nu te gaan delen met andere starters en VA’s (= Virtuele Assistenten) zodat ook zij kunnen gaan knallen met hun business. Dus daarom bied ik ook businesscoaching op maat aan!

Goh, nu hoor ik je denken; “oh jee, weer iemand die zich businesscoach noemt” 🙄 Jep, I feel you 😉 Echte paddenstoelen zijn het 😂

Maar…

Ik heb effectief de nodige en juiste opleidingen gevolgd – dus de coaching skills zijn hier wel degelijk aanwezig – èn ik ben ook nog eens zelf voltijds ondernemer in hoofdberoep! 

Ik kan je dus perfect op weg helpen zodat ook jij succesvol kan worden met jouw business!

Wat mijn klanten zeggen: